Vinterdäck till din JAC

Vilka däck du väljer till din JAC är avgörande för både säkerhet och komfort när du är ute och kör. Vi rekommenderar däck från Nokian till din JAC.

Dags för nya vinterdäck?

Visste du att din bromssträcka ökar dramatiskt när dina däck slits? kravet på mönsterdjup på sommardäck är minst 1,6 mm och på vinterdäck är kravet på mönsterdjup 3 mm. Kontakta oss så hjälper vi dig att bedöma kvaliteten på dina däck.

Förutom lösa däck erbjuder vi även kompletta vinterhjul till din JAC. Alla kompletta hjul är utrustade med lufttryckssensor och aluminiumfälgar.

Kvalitetsdäck från Nokian

Vi vill att du ska känna dig trygg när du är ute och kör på vägarna. När du behöver byta dina däck rekommenderar vi därför däck från Nokian.
Kontakta din återförsäljare för beställning av rätt däck till din JAC.

Gör ett säkert däckköp och använd Hakka-garantin!

Om olyckan är framme och ditt Nokian Hakka däck blir så pass skadat att det inte går att reparera, får du ett nytt däck helt kostnadsfritt.
Tjänsten förutsätter att Hakka-garantin aktiveras inom två veckor från inköpsdatum och gäller då i ett år efter inköpdatumet.

Vi rekommenderar

Nokian Hakkapeliitta R5

Nya Hakkapeliitta R5 är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar och har utvecklats för att ge kompromisslöst grepp och utmärkta köregenskaper under hela vintern. Nya Hakkapeliitta R5 ger dig den renaste formen av säkerhet tack vare sin innovativa kombination av vintergrepp, tystnad och miljövänlighet. Det nya Double Block Grip-mönstret ger förstklassigt grepp och hantering, medan klassens bästa prestanda på is garanteras av de unika Arctic Grip-kristallerna.

Nokian Hakkapeliitta 10

Dubbdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 är skräddarsytt för att ge optimal säkerhet i de situationer där du behöver det som mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Den unika Double Stud-tekniken ger maximal säkerhet på både is och snö. Dubbarna i mitten av däcket förbättrar accelerationen och bromsgreppet, medan dubbarna på däckaxeln maximerar greppet vid kurvtagning och filbyte.

Bli kontaktad

Vill du få ett erbjudande på däck till din JAC? Fyll i kontaktformuläret nedan för att bli kontaktad av din lokala återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om JAC från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.