Om JAC

Sedan starten 1964 har JAC utvecklats från att vara en tillverkare av lastbilar, till att bli ett stort teknologiföretag som utvecklar personbilar, motorer, elektriska drivlinor.

Pionjär inom elbilar

JAC grundades 1964 och tillverkar både personbilar och transportbilar. JAC är en av världens största tillverkare av elbilar, och säljer över 1,4 miljoner fordon per år (både el- och fossilfordon). Företaget har över 33 000 anställda och omsätter över 8 miljarder USD.

JAC har också relationer med företag i 130 länder och regioner runt om i världen, inklusive: Sydamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Sydostasien.

Under 2017 etablerade JAC och Volkswagen Group ett Jount Venuture-avtal med fokus på utveckling av elbilar. Avtalet säkerställer att JAC har teknisk expertis och kvalitetssäkring från Volkswagen, och att bilarna delar samma produktionslinjer som Volkswagen.

JAC har även etablerat en världsledande digital smartfabrik, i samarbete med NIO, som producerar toppmoderna elbilar.

En grön framtid

Med över 10 000 patent, fabriker och designstudior i både Asien och Europa är JAC redo att vara med att utveckla morgondagens mobilitetsteknologi.

Om RSA

RSA är en nordeuropeisk bilimportör, med en historia som går tillbaka till 1936. RSA är ett privatägt företag, med stor erfarenhet av att bygga upp varumärken på den nordiska marknaden.

Utöver JAC har RSA agenturen för Suzuki, Isuzu, BYD och Maxus. Företaget har en återförsäljarkedja i Norge med 11 anläggningar och ett eget reservdelslager på 7 000 m2.

Kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om JAC från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.