Extraljus JAC

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder kvalitetsljus från Vision X.
Extraljusen kopplas till helljusen och du kan välja mellan flera LED-ljuspaket. Extraljusen har olika ljusstyrkor och prisklasser, så vi har något som passar alla behov.
Kontakta din återförsäljare för mer information och beställning.

Körning i höst- och vintermörker

Det är särskilt på hösten och vintern som behovet av bra belysning i bilen visar sig. Att köra på obelysta vägar i höst- och vintermörker är krävande och dessutom kan nederbörd förvärra situationen. Ny LED-teknik har gjort det möjligt att få ut bra ljus ur små lyktor. LED-tekniken har många fördelar jämfört med traditionella alternativ, bland annat lägre energiförbrukning, lång livslängd och ökad hållbarhet.

Vart behöver du extra ljus?

Om du funderar på att installera ytterligare lyktor utöver originalbelysningen på din bil är det bra att tänka på var i vägbanan du vill ha extra ljus. Kom ihåg att dina ögon och fokus som förare vänder sig mot det bäst upplysta området på vägen. Vissa lamptyper ger bra ljus åt kanterna och runt bilens front – det är en fördel vid låg hastighet och på slingrande vägar. Andra typer av ljus ger mycket ljus långt fram i vägbanan och inte så mycket ut åt sidorna – det är en fördel på landsväg och i högre hastigheter. Det finns även lyktor som gör en bra kombination. Det är därför smart att ta reda på vilket ljus en lykta ger och vilken typ av ljus du behöver innan du fattar ett beslut.

Kontakta din återförsäljare så hjälper dom dig att välja rätt.

Bli kontaktad

För ett bra erbjudande på extraljus till din bil, kontakta din JAC-återförsäljare genom att använda kontaktformuläret nedan.

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om JAC från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.